Utbildnings Skafferiet

Hallands län

Information

740418-XXXX är organisationsnummer för bolaget Utbildnings Skafferiet. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Utbildnings Skafferiet är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Utbildnings Skafferiet finns i.

Utbildnings Skafferiet har varit registrerat sedan 2002-01-11 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-12-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Utbildnings Skafferiet så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-12-26.

Utbildnings Skafferiet är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Utbildnings Skafferiet är följande:

Vill ni komma i kontakt med Utbildnings Skafferiet så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Uppdragsarbetande inom träning, utbildning och ledarskap. Kunder är träningsanläggningar som vill kvalitetssäkra sin träning genom utbildning och inspiration såväl teoretiskt som praktiskt.

Det finns olika personer som har en koppling med Utbildnings Skafferiet och det är Svensson, Linda Marie som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,