Christian Winther

Hallands län

Information

Christian Winther är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Christian Winther finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Christian Winther är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Christian Winther som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1999-09-17. Men sedan 1999-01-01 så har Christian Winther varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Christian Winther så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-4234727.

Halmstad arbetar för att bolag som Christian Winther ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Christian Winther. Det finns flera bolag i Hallands län.

Design och försäljning av eget varumärke främst inom skateboard, klädes ooch accessoarbranschen, samt frilans design främst inom ovan.

Firmatecknare för Christian Winther är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Christian Winther och det är följande personer, Winther, Johan Christian som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, Svensson, Sven Magnus som är född 1978 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för Christian Winther är 740507-XXXX.