Tandhygienistpraktiken i Halmstad

Hallands län

Information

Tandhygienistpraktiken i Halmstad hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Tandhygienistpraktiken i Halmstad finns. I Halmstad så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Tandhygienistpraktiken i Halmstad tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Tandhygienistpraktiken i Halmstad har haft sedan 2005-08-01. Tandhygienistpraktiken i Halmstad har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Tandhygienistpraktiken i Halmstad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-1483839.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Tandhygienistpraktiken i Halmstad har idag 741006-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Tandhygienistpraktiken i Halmstad

Tandhygienistpraktik: tandvård till patienter med behov av behandling för tandlossning, profylax och' eller karies-undersökningar.

I Tandhygienistpraktiken i Halmstad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hazebroek, Linda Charlott som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .