Getinge Kooperativa Handelsförening u.p.a.

Hallands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Halmstad och Getinge Kooperativa Handelsförening u.p.a. är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Getinge Kooperativa Handelsförening u.p.a. är ett av dem. Statusen för Getinge Kooperativa Handelsförening u.p.a. är att Bolaget är aktivt.

Getinge Kooperativa Handelsförening u.p.a. är ett Ekonomisk förening och skapades 1920-10-23. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Getinge Kooperativa Handelsförening u.p.a. ska trivas.

Getinge Kooperativa Handelsförening u.p.a. är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja sina medlemmars hushåll- ning genom att på ett effektivt sätt tillhandahålla varor och tjänster som svarar mot medlemmarnas behov samt sprida information som ger medlemmarna underlag för att planera sin hushållning och göra inköp på ett för dem ändamålsenligt sätt.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Getinge Kooperativa Handelsförening u.p.a. är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Getinge Kooperativa Handelsförening u.p.a. och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Getinge Kooperativa Handelsförening u.p.a. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-173636.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Alling, Gustav Martin -Larsson, Annette Susanne.

De som är på något sätt har med Getinge Kooperativa Handelsförening u.p.a. är Alling, Gustav Martin som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Grimåsen, Ernst Ingemar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Iréne Lillian som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Annette Susanne som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Vicente, Anne Helen som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Eva Britt-Marie som är född 1954 och har titeln SuppleantKübar, Jenny Beatrice som är född 1974 och har titeln Suppleant, .

Getinge Kooperativa Handelsförening u.p.a. har 749200-0935 som sitt organisationsnummer.