Halmstads Egnahems- och Sparkasseförening utan personlig ansvarighet

Hallands län

Information

Halmstads Egnahems- och Sparkasseförening utan personlig ansvarighet är en verksamhet som finns i Halmstad. I Halmstads Egnahems- och Sparkasseförening utan personlig ansvarighet finns det lite olika personer som är förknippade och det är Cronqvist, Lars Gustaf Erland som är född 1956 och har titeln Likvidator, .

Vill man kunna komma i kontakt med Halmstads Egnahems- och Sparkasseförening utan personlig ansvarighet så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Halmstads Egnahems- och Sparkasseförening utan personlig ansvarighet på telefon 035-100390.

Föreningen har till ändamål att genom hopsparandet av kapital och upptagandet av lån erhålla medel för att i Halmstad eller dess närhet bygga bostadsfastigheter, eller andra lägenheter, avsedda att förvärvas av föreningens medlemmar.

Idag är Halmstads Egnahems- och Sparkasseförening utan personlig ansvarighet av bolagstypen Ekonomisk förening.

Halmstads Egnahems- och Sparkasseförening utan personlig ansvarighet är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Halmstads Egnahems- och Sparkasseförening utan personlig ansvarighet innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Halmstads Egnahems- och Sparkasseförening utan personlig ansvarighet är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Halmstads Egnahems- och Sparkasseförening utan personlig ansvarighet så är det följande:
Firman tecknas av likvidatorn.

Halmstads Egnahems- och Sparkasseförening utan personlig ansvarighet har 749200-1248 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.