Riksbyggens Bostadsrättsförening Halmstadshus nr 1

Hallands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Halmstadshus nr 1 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Halmstad så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Halmstadshus nr 1 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1941-10-15 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Halmstadshus nr 1 och bolaget är har ej F-skattsedel.

749200-2246 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Halmstadshus nr 1 och det finns många bolag som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Halmstadshus nr 1 så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Halmstadshus nr 1 är Andersson, Ann-Christin Lydia som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Mats Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Stellan Conny som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nastell, Per-Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ringbom, Kerstin Yvonne Veronica som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Åsa Anna Carolin som är född 1973 och har titeln SuppleantNistor, Anna Louise som är född 1976 och har titeln Suppleant, Reljanovic, Sandro som är född 1980 och har titeln Suppleant, .