Fritidsområdet Västervall Ekonomisk förening

Hallands län

Information

Föreningens verksamhet är att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att äga mark för att till medlemmarnas nytta och trevnad fördela tomter för fritidshus och därmed sammanhängande anordningar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fritidsområdet Västervall Ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Halmstad så är Fritidsområdet Västervall Ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1919-08-20 så skapades Fritidsområdet Västervall Ekonomisk förening och bolaget är har ej F-skattsedel.

749200-3228 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Fritidsområdet Västervall Ekonomisk förening och det finns många bolag som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Fritidsområdet Västervall Ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 0370-71851 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Lars Stråth och Bibbi Söderstedt, var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fritidsområdet Västervall Ekonomisk förening är Edlund, Siv-Britt Vivianne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Mats Nils-Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Runesson, Rolf Herman som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Stråth, Lars Hugo som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderstedt, Bibbi Branka som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Göran Axel Johannes som är född 1947 och har titeln SuppleantNilsson, Bengt Sture Gordon som är född 1951 och har titeln Suppleant, .