MH's Stensättning & Markanläggning

Hallands län

Information

750502-XXXX är organisationsnummer för bolaget MH's Stensättning & Markanläggning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MH's Stensättning & Markanläggning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som MH's Stensättning & Markanläggning finns i.

MH's Stensättning & Markanläggning har varit registrerat sedan 2005-04-08 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för MH's Stensättning & Markanläggning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-31.

MH's Stensättning & Markanläggning är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för MH's Stensättning & Markanläggning är följande:

Vill ni komma i kontakt med MH's Stensättning & Markanläggning så kan ni göra det på telefon genom 070-8184105 eller genom brev på följande adress:

Stensättning, markanläggning

Det finns olika personer som har en koppling med MH's Stensättning & Markanläggning och det är Hofvander, Nils Oskar Mattias som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,