Benes Travel

Hallands län

Information

750707-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Benes Travel. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Benes Travel är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Benes Travel finns i.

Benes Travel har varit registrerat sedan 2007-04-05 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Benes Travel så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-06.

Benes Travel är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Benes Travel är följande:

Vill ni komma i kontakt med Benes Travel så kan ni göra det på telefon genom 070-8558978 eller genom brev på följande adress:

Produktion, förmedling och försäljning av researrangemang samt resebyråverksamhet, försäljning av researtiklar-tillbehör såsom tandborstar, skohorn, små smarta förpackningar, väckur, adaptrar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Benes Travel och det är Benes, Thomas som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,