Svensk Förmedlingstjänst

Hallands län

Information

Svensk Förmedlingstjänst hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Svensk Förmedlingstjänst finns. I Halmstad så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Svensk Förmedlingstjänst tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Svensk Förmedlingstjänst har haft sedan 2005-09-15. Svensk Förmedlingstjänst har funnits sedan och 2005-09-15 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Svensk Förmedlingstjänst så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3963407.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Svensk Förmedlingstjänst har idag 760223-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Svensk Förmedlingstjänst

Förmedling av begagnade varor och med varor avses i första hand stolar, bord och fåtöljer, även nya varor avseende bohag såsom stolar bord och soffor.

I Svensk Förmedlingstjänst så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bjälkö, Sara-Lena Caroline som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .