Pysselgården i Oskarström

Hallands län

Information

Pysselgården i Oskarström hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Pysselgården i Oskarström finns. I Halmstad så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Pysselgården i Oskarström tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Pysselgården i Oskarström har haft sedan 2006-11-23. Pysselgården i Oskarström har funnits sedan och 2006-11-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Pysselgården i Oskarström så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-68202.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Pysselgården i Oskarström har idag 760520-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Pysselgården i Oskarström

Butik i hemmet samt på internet. Företaget kommer att sälja papper, stämplar, stansar, öljetter med tillhörande verktyg samt tillbehör för att göra scrapbooking idén komplett.

I Pysselgården i Oskarström så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wiqvist Carlsson, Anna Maria E som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .