Amarit M Invent

Hallands län

Information

Konsulttjänster inom data såsom utveckling av mjukvara, webb samt kringtjänster såsom teknisk-teoretisk konsultation av nätverk, hårdvara, analys, dokumentation och utbildning. Konsulttjänster inom ekonomi såsom redovisning, löneadministration och övriga administrativa uppdrag. Försäljning av egen produktion av dataprogram-plattformar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Amarit M Invent vars bolagstyp är Enskild firma.

I Halmstad så är Amarit M Invent ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2002-10-08 så skapades Amarit M Invent och bolaget är har F-skattsedel Amarit M Invent har haft det sedan 2002-11-14.

Amarit M Invent är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-11-14

760520-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Amarit M Invent och det finns många bolag som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Amarit M Invent så går det att nå dem via telefon på 070-4978050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Amarit M Invent är Neumann, Amarit som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .