Lars-Peter Anderssons Bygg

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Enskild firma som heter Lars-Peter Anderssons Bygg. Det finns flera företag som liknar Lars-Peter Anderssons Bygg i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Lars-Peter Anderssons Bygg är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-06-29 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 2006-06-14 så har Lars-Peter Anderssons Bygg varit registrerat och sedan 2006-06-29 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Lars-Peter Anderssons Bygg och det finns fler företag som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Lars-Peter Anderssons Bygg så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Lars-Peter Anderssons Bygg så kan ni göra det på 070-5974125.

Bolaget skall bedriva byggverksamhet såsom nybyggnation, renovering, tillbygge, kakel och klinker, materialförsäljning samt handel med fastigheter.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersson, Lars-Peter Bengt som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Lars-Peter Anderssons Bygg har 760611-XXXX som sitt organisationsnummer.