Louise International Pigments

Hallands län

Information

760728-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Louise International Pigments. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Louise International Pigments är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Louise International Pigments finns i.

Louise International Pigments har varit registrerat sedan 2003-03-29 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-03-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Louise International Pigments så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-03-06.

Louise International Pigments är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Louise International Pigments är följande:

Vill ni komma i kontakt med Louise International Pigments så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Hudvård såsom ansiktsbehandling, kroppsbehandlingar, fotvård och kosmetisk pigmentering.

Det finns olika personer som har en koppling med Louise International Pigments och det är Johansson, Louise Ingrid Elaine som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,