Östra Stranden i Halmstad ek. för.

Hallands län

Information

769609-7620 är organisationsnummer för bolaget Östra Stranden i Halmstad ek. för.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Östra Stranden i Halmstad ek. för. är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Halmstad som är den kommunen som Östra Stranden i Halmstad ek. för. finns i.

Östra Stranden i Halmstad ek. för. har varit registrerat sedan 2003-07-03 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Östra Stranden i Halmstad ek. för. så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Östra Stranden i Halmstad ek. för. är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Östra Stranden i Halmstad ek. för. är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Ingvar Bengtsson, Lars Elmquist och Ulf Håkansson, två i förening.

Vill ni komma i kontakt med Östra Stranden i Halmstad ek. för. så kan ni göra det på telefon genom 073-9932681 eller genom brev på följande adress:
Årniltsv. 26, 313 30, Oskarström

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att verka för trivsel och ordning inom området, att äga och förvalta föreningens VA-anläggning för gemensamt bruk av medlemmar.

Det finns olika personer som har en koppling med Östra Stranden i Halmstad ek. för. och det är Bengtsson, Kurt Axel Ingvar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Elmquist, Lars Ragnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Ulf Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bengt Erik som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Annette Ingegerd som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahl, Per Göran som är född 1946 och har titeln SuppleantJakobsson, Karl Åke som är född 1932 och har titeln Suppleant,