Salong Ma-Donna

Hallands län

Information

780213-XXXX är organisationsnummer för bolaget Salong Ma-Donna. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Ma-Donna är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Salong Ma-Donna finns i.

Salong Ma-Donna har varit registrerat sedan 2006-06-08 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Ma-Donna så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-03.

Salong Ma-Donna är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Salong Ma-Donna är följande:

Vill ni komma i kontakt med Salong Ma-Donna så kan ni göra det på telefon genom 035-133030 eller genom brev på följande adress:

Hår och hudvårds salong.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Ma-Donna och det är Olesen Ericsson, Henrietta Johanna som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,