Marknadspalatset

Hallands län

Information

780318-XXXX är organisationsnummer för företaget Marknadspalatset. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marknadspalatset är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Marknadspalatset finns i.

Marknadspalatset har varit registrerat sedan 2000-06-20 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Marknadspalatset så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-02.

Marknadspalatset är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Marknadspalatset är följande:

Vill ni komma i kontakt med Marknadspalatset så kan ni göra det på telefon genom 035-219988 eller genom brev på följande adress:

Webbutveckling, försäljning av varor och tjänster inom främst dataområdet såsom fyndtorg och shoppingguider där försäljning sker av datorer, Tv, video, stereo. Hjälper även företag att tillverka hemsidor på internet.

Det finns olika personer som har en koppling med Marknadspalatset och det är Kjölvmark, Sven Joakim som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,