Västkustdistribution

Hallands län

Information

Västkustdistribution hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Västkustdistribution finns. I Halmstad så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Västkustdistribution tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Västkustdistribution har haft sedan 2006-08-01. Västkustdistribution har funnits sedan och 2006-08-31 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Västkustdistribution så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-129302.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Västkustdistribution har idag 780405-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Västkustdistribution

Handel med färskvaror, champinjoner. Sälja till stormarknader, butiker och restauranger.

I Västkustdistribution så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Philipsson, Lars Torsten Markus som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .