Highspot Media Production

Hallands län

Information

Highspot Media Production hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Highspot Media Production finns. I Halmstad så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Highspot Media Production tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Highspot Media Production har haft sedan 2002-11-21. Highspot Media Production har funnits sedan och 2002-11-21 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Highspot Media Production så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-214745.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Highspot Media Production har idag 781019-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Highspot Media Production

TV-, video- och filmproduktion, företagsfilmer, DVD-produktion, grafisk produktion, webproduktion, trycksaker.

I Highspot Media Production så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Demorhne, Johan Leeloo Stig Erik som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .