DANI ÄDELMETALL

Hallands län

Information

790907-XXXX är organisationsnummer för bolaget DANI ÄDELMETALL. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DANI ÄDELMETALL är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som DANI ÄDELMETALL finns i.

DANI ÄDELMETALL har varit registrerat sedan 2000-02-21 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för DANI ÄDELMETALL så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-01.

DANI ÄDELMETALL är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för DANI ÄDELMETALL är följande:

Vill ni komma i kontakt med DANI ÄDELMETALL så kan ni göra det på telefon genom 035-123919 eller genom brev på följande adress:

Handel med ädelmetall.

Det finns olika personer som har en koppling med DANI ÄDELMETALL och det är Tagesson, Daniel som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,