Konsultfirma Mikael Järleberg

Hallands län

Information

791008-XXXX är organisationsnummer för företaget Konsultfirma Mikael Järleberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Konsultfirma Mikael Järleberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Konsultfirma Mikael Järleberg finns i.

Konsultfirma Mikael Järleberg har varit registrerat sedan 2007-05-03 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Konsultfirma Mikael Järleberg så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Konsultfirma Mikael Järleberg är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Konsultfirma Mikael Järleberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Konsultfirma Mikael Järleberg så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Teknisk konsultverksamhet, datorprogrammering, webbdesign samt produktutveckling jämte prototyptillverkning inom elektronik och verkstad såsom exempelvis felsökningsutrustning, belysningsapplikationer och motorstyrningar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Konsultfirma Mikael Järleberg och det är Järleberg, Lennart Mikael som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,