JN Maskin- och Fastighetsteknik

Hallands län

Information

JN Maskin- och Fastighetsteknik är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som JN Maskin- och Fastighetsteknik finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

JN Maskin- och Fastighetsteknik är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-08-23.

JN Maskin- och Fastighetsteknik som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2007-07-25. Men sedan 2007-08-23 så har JN Maskin- och Fastighetsteknik varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JN Maskin- och Fastighetsteknik så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2613899.

Halmstad arbetar för att företag som JN Maskin- och Fastighetsteknik ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för JN Maskin- och Fastighetsteknik. Det finns flera företag i Hallands län.

Service, reparationer och underhåll av maskinutrustning inom fordonsindustrin, servicetjänster inom fastighetsförvaltning samt konsultationer inom tele, TV-data kommunikation.

Firmatecknare för JN Maskin- och Fastighetsteknik är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JN Maskin- och Fastighetsteknik och det är följande personer, Nilsson, Jonas Emil som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för JN Maskin- och Fastighetsteknik är 800125-XXXX.