Ocd-gården Restaurant

Hallands län

Information

810819-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ocd-gården Restaurant. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ocd-gården Restaurant är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Ocd-gården Restaurant finns i.

Ocd-gården Restaurant har varit registrerat sedan 2006-08-01 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ocd-gården Restaurant så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-31.

Ocd-gården Restaurant är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Ocd-gården Restaurant är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ocd-gården Restaurant så kan ni göra det på telefon genom 073-7854286 eller genom brev på följande adress:

Restaurant med i huvudsak asiatiskt kök.

Det finns olika personer som har en koppling med Ocd-gården Restaurant och det är Bengtsson, Kelly Thu som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma,