Hans Daniel Widell VVS i Halmstad

Hallands län

Information

811205-XXXX är organisationsnummer för företaget Hans Daniel Widell VVS i Halmstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hans Daniel Widell VVS i Halmstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Hans Daniel Widell VVS i Halmstad finns i.

Hans Daniel Widell VVS i Halmstad har varit registrerat sedan 2006-07-28 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hans Daniel Widell VVS i Halmstad så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hans Daniel Widell VVS i Halmstad är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Hans Daniel Widell VVS i Halmstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hans Daniel Widell VVS i Halmstad så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Rörtjänster till privatpersoner, byggen och industrier.

Det finns olika personer som har en koppling med Hans Daniel Widell VVS i Halmstad och det är Widell, Hans Fredrik Daniel som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma,