Solid Union Productions

Hallands län

Information

830123-XXXX är organisationsnummer för företaget Solid Union Productions. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Solid Union Productions är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Solid Union Productions finns i.

Solid Union Productions har varit registrerat sedan 2007-10-25 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Solid Union Productions så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-25.

Solid Union Productions är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Solid Union Productions är följande:

Vill ni komma i kontakt med Solid Union Productions så kan ni göra det på telefon genom 070-8129767 eller genom brev på följande adress:

Musikproduktion,(komponering av egen musik, framträdanden, skivproduktion) konsultverksamhet inom reklambranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Solid Union Productions och det är Hansson, Mariette Petra Carola som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma,