Danza David Hugoson

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Halmstad och Danza David Hugoson är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Danza David Hugoson är ett av dem. Statusen för Danza David Hugoson är att Bolaget är aktivt.

Danza David Hugoson är ett Enskild firma och skapades 2003-11-12. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Danza David Hugoson ska trivas.

Danza David Hugoson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-12. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Danskurser, danstränare, musiktjänster.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Danza David Hugoson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-13.

Idag är Danza David Hugoson och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Danza David Hugoson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-216162.

.

De som är på något sätt har med Danza David Hugoson är Hugoson, David Anders som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Danza David Hugoson har 840317-XXXX som sitt organisationsnummer.