F E Z E H

Hallands län

Information

F E Z E H hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där F E Z E H finns. I Halmstad så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. F E Z E H tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket F E Z E H har haft sedan 2005-12-08. F E Z E H har funnits sedan och 2005-12-08 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till F E Z E H så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3361306.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

F E Z E H har idag 841008-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för F E Z E H

Hjälpa företag med byggnationer, köra maskiner inom lantbruk, mark och anläggning såsom lastmasiner, traktorer och gräv- maskiner, arbeta i livsmedelsaffärer.

I F E Z E H så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Fredrik Olof som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma, .