Halmstad Studentkår

Hallands län

Information

849201-3126 är organisationsnummer för verksamheten Halmstad Studentkår. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Halmstad Studentkår är Ideell förening. Det finns idag flera olika Ideell förening i Halmstad som är den kommunen som Halmstad Studentkår finns i.

Halmstad Studentkår har varit registrerat sedan 1990-11-20 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Halmstad Studentkår så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Halmstad Studentkår är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Halmstad Studentkår är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Helgesson, Kjell Bernt Ronny -Karlsson, Emelie Johanna Maria

Vill ni komma i kontakt med Halmstad Studentkår så kan ni göra det på telefon genom 035-167170 eller genom brev på följande adress:
Skeppareg. 23, 302 38, Halmstad

Försäljning av kontors- och pappersvaror.

Det finns olika personer som har en koppling med Halmstad Studentkår och det är Helgesson, Kjell Bernt Ronny som är född 1976 och har titeln Extern firmatecknare, Brosché, Syster Tove som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Cunow, Emma Linnéa som är född 1988 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Anna Ida Sofia som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Herolf, Ulrika Ebba Viktoria som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Heuser, Lisa som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamotHolgersson, Madeleine Theresia C som är född 1988 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Emelie Johanna Maria som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellberg, Louise Teresia som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamotLindell, Karl Johan som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamotSanne, Herman Michael som är född 1988 och har titeln Ordinarie ledamotStröm, Marika Louisa Kristina som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamotSävström, Carl Anders som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot