Wannabe Designbyrå

Hallands län

Information

850325-XXXX är organisationsnummer för bolaget Wannabe Designbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wannabe Designbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Halmstad som är den kommunen som Wannabe Designbyrå finns i.

Wannabe Designbyrå har varit registrerat sedan 2005-10-06 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wannabe Designbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-06.

Wannabe Designbyrå är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Wannabe Designbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Wannabe Designbyrå så kan ni göra det på telefon genom 0736-229155 eller genom brev på följande adress:

Media

Det finns olika personer som har en koppling med Wannabe Designbyrå och det är Hammar, Per Christian som är född 1985 och har titeln Innehavare av enskild firma,