Juristfirman J Jackson Handelsbolag

Hallands län

Information

Juristfirman J Jackson Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Juristfirman J Jackson Handelsbolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Juristfirman J Jackson Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-05-02.

Juristfirman J Jackson Handelsbolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1986-10-03. Men sedan 1977-01-01 så har Juristfirman J Jackson Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Drömstigen 2, 302 70, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Juristfirman J Jackson Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Halmstad arbetar för att verksamheter som Juristfirman J Jackson Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Juristfirman J Jackson Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Hallands län.

Ekonomisk, juridisk och datateknisk konsultverk- samhet samt handel med kläder, presentartiklar, musik, musikanläggningar, kemisk-tekniska artik- lar, datorer och kontorsutrustning

Firmatecknare för Juristfirman J Jackson Handelsbolag är följande:
; JACK JÜRI JACKSON ENSAM.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Juristfirman J Jackson Handelsbolag och det är följande personer, Jackson Quarter Horses and Western Wear som är född och har titeln Bolagsman, Jackson, Jack Jüri som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES,

Organisationsnummer för Juristfirman J Jackson Handelsbolag är 916402-4789.