Handelsbolaget Pappershandeln Pyramiden

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Halmstad och Handelsbolaget Pappershandeln Pyramiden är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Handelsbolaget Pappershandeln Pyramiden är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Pappershandeln Pyramiden är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Pappershandeln Pyramiden är ett Handelsbolag och skapades 1968-10-16. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Handelsbolaget Pappershandeln Pyramiden ska trivas.

Handelsbolaget Pappershandeln Pyramiden är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Papper- och kontorsvaror samt tavelinramning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Pappershandeln Pyramiden är momsregistrerat och det har de varit sedan 1975-01-01.

Idag är Handelsbolaget Pappershandeln Pyramiden och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Pappershandeln Pyramiden så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-120002.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Pappershandeln Pyramiden är Petersen, Willy Nils-Peter som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Ståhl Petersen, Anita Margareta som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Pappershandeln Pyramiden har 916439-2228 som sitt organisationsnummer.