Fräsaren Förvaltning Kommanditbolag

Hallands län

Information

Fräsaren Förvaltning Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Fräsaren Förvaltning Kommanditbolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fräsaren Förvaltning Kommanditbolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1977-09-14. Men sedan 1975-01-01 så har Fräsaren Förvaltning Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Verkstadsg. 12, 302 60, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fräsaren Förvaltning Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-109700.

Halmstad arbetar för att företag som Fräsaren Förvaltning Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Fräsaren Förvaltning Kommanditbolag. Det finns flera företag i Hallands län.

Fastighetsförvaltning.

Firmatecknare för Fräsaren Förvaltning Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fräsaren Förvaltning Kommanditbolag och det är följande personer, REX Holding AB som är född och har titeln Komplementär, Rex Industri Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Kaijser, Johan Richard som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fräsaren Förvaltning Kommanditbolag är 916439-2418.