G. Bengtsson Plantskola Handelsbolag

Hallands län

Information

916439-3200 är organisationsnummer för verksamheten G. Bengtsson Plantskola Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som G. Bengtsson Plantskola Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Halmstad som är den kommunen som G. Bengtsson Plantskola Handelsbolag finns i.

G. Bengtsson Plantskola Handelsbolag har varit registrerat sedan 1971-04-20 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för G. Bengtsson Plantskola Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1976-01-01.

G. Bengtsson Plantskola Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är .

Firmatecknare för G. Bengtsson Plantskola Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med G. Bengtsson Plantskola Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 035-129258 eller genom brev på följande adress:
Skjutbanev. 17, 302 30, Halmstad

Handel med växter.

Det finns olika personer som har en koppling med G. Bengtsson Plantskola Handelsbolag och det är Bengtsson, Bo Gösta Villy som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Bengtsson, Ingegerd Marita Agneta som är född 1951 och har titeln Bolagsman,