Båt & Mopedhörnan i Gullbrandstorp Kommanditbolag

Hallands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Halmstad och Båt & Mopedhörnan i Gullbrandstorp Kommanditbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Båt & Mopedhörnan i Gullbrandstorp Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Båt & Mopedhörnan i Gullbrandstorp Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Båt & Mopedhörnan i Gullbrandstorp Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2008-02-13. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Båt & Mopedhörnan i Gullbrandstorp Kommanditbolag ska trivas.

I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med båtar, motorer, mopeder och bilar samt service av dito.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Båt & Mopedhörnan i Gullbrandstorp Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Båt & Mopedhörnan i Gullbrandstorp Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Båt & Mopedhörnan i Gullbrandstorp Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-59111.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Båt & Mopedhörnan i Gullbrandstorp Kommanditbolag är Oscarson, Jan Uno som är född 1950 och har titeln Komplementär, Oscarson, Bodil Louise som är född 1958 och har titeln Kommanditdelägare, .

Båt & Mopedhörnan i Gullbrandstorp Kommanditbolag har 916440-0088 som sitt organisationsnummer.