Handelsbolaget Bröderna Ohlssons Byggfirma

Hallands län

Information

916440-5111 är organisationsnummer för företaget Handelsbolaget Bröderna Ohlssons Byggfirma. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Bröderna Ohlssons Byggfirma är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Halmstad som är den kommunen som Handelsbolaget Bröderna Ohlssons Byggfirma finns i.

Handelsbolaget Bröderna Ohlssons Byggfirma har varit registrerat sedan 1978-04-18 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Bröderna Ohlssons Byggfirma så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

Handelsbolaget Bröderna Ohlssons Byggfirma är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Bröderna Ohlssons Byggfirma är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Bröderna Ohlssons Byggfirma så kan ni göra det på telefon genom 035-40406 eller genom brev på följande adress:
Flikvingev. 3, 302 65, Halmstad

Byggnadsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Bröderna Ohlssons Byggfirma och det är Olsson, Gert Erik som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Olsson, Kent Ingvar som är född 1947 och har titeln Bolagsman,