Handelsbolaget Parfymeri La Couronne

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Halmstad och Handelsbolaget Parfymeri La Couronne är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Handelsbolaget Parfymeri La Couronne är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Parfymeri La Couronne är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Parfymeri La Couronne är ett Handelsbolag och skapades 1978-05-10. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Handelsbolaget Parfymeri La Couronne ska trivas.

I Halmstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Solarium parfymeriaffär, handel med parfymerier, kosmetika och presentartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Parfymeri La Couronne är momsregistrerat och det har de varit sedan 1978-01-01.

Idag är Handelsbolaget Parfymeri La Couronne och det finns flera bolag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Parfymeri La Couronne så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-210585.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Parfymeri La Couronne är Ekblom, Annie Birgitta Barbro som är född 1933 och har titeln Bolagsman, Ekblom, Pia Barbro som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Parfymeri La Couronne har 916440-5301 som sitt organisationsnummer.