Kårarps Snickeriprodukter Handelsbolag

Hallands län

Information

Kårarps Snickeriprodukter Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Kårarps Snickeriprodukter Handelsbolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kårarps Snickeriprodukter Handelsbolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1979-09-28. Men sedan 1979-01-01 så har Kårarps Snickeriprodukter Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nissastigen, 302 30, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kårarps Snickeriprodukter Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-127512.

Halmstad arbetar för att bolag som Kårarps Snickeriprodukter Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kårarps Snickeriprodukter Handelsbolag. Det finns flera bolag i Hallands län.

Försäljning av trävaror och legohyvling.

Firmatecknare för Kårarps Snickeriprodukter Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kårarps Snickeriprodukter Handelsbolag och det är följande personer, Nilsson, Leif Anders som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Ulla Ann-Marie som är född 1960 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Kårarps Snickeriprodukter Handelsbolag är 916440-9816.