Hälsoboden, Kost och Hälsospecialisten Kommanditbolag

Hallands län

Information

Hälsoboden, Kost och Hälsospecialisten Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Hälsoboden, Kost och Hälsospecialisten Kommanditbolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hälsoboden, Kost och Hälsospecialisten Kommanditbolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1979-12-07. Men sedan 1980-01-01 så har Hälsoboden, Kost och Hälsospecialisten Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Storg. 2, 302 43, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hälsoboden, Kost och Hälsospecialisten Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-215333.

Halmstad arbetar för att bolag som Hälsoboden, Kost och Hälsospecialisten Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Hälsoboden, Kost och Hälsospecialisten Kommanditbolag. Det finns flera bolag i Hallands län.

Hälsokostförsäljning.

Firmatecknare för Hälsoboden, Kost och Hälsospecialisten Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hälsoboden, Kost och Hälsospecialisten Kommanditbolag och det är följande personer, Nilsson, Erik Ingemar som är född 1945 och har titeln Komplementär, Uzun, Iwona som är född 1955 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Hälsoboden, Kost och Hälsospecialisten Kommanditbolag är 916441-0467.