Handelsbolaget Anders och Monica Nillius

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Halmstad och Handelsbolaget Anders och Monica Nillius är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Handelsbolaget Anders och Monica Nillius är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Anders och Monica Nillius är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Anders och Monica Nillius är ett Handelsbolag och skapades 1980-10-15. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Handelsbolaget Anders och Monica Nillius ska trivas.

Handelsbolaget Anders och Monica Nillius är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Medicinsk konsultverksamhet, utvecklingsarbete och undervisning samt läkarpraktik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Anders och Monica Nillius inte är momsregistrerat.

Idag är Handelsbolaget Anders och Monica Nillius och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Anders och Monica Nillius så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

; Firman tecknas av Nillius, Anders..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Anders och Monica Nillius är Nillius, Monicka Anna Maria som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Nillius, Sven Anders som är född 1941 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Anders och Monica Nillius har 916441-3602 som sitt organisationsnummer.