Läkarpraktik Mats Aili Handelsbolag

Hallands län

Information

Läkarpraktik Mats Aili Handelsbolag är ett bolag som finns i Halmstad. I Läkarpraktik Mats Aili Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Aili, Karin Margareta som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Aili, Mats Karl Daniel som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Läkarpraktik Mats Aili Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Läkarpraktik Mats Aili Handelsbolag på telefon 035-121516.

Läkarpraktik, främst tel rådgivn samt hembesök vid akuta sjuk- domar hos barn och vuxna.

Idag är Läkarpraktik Mats Aili Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Läkarpraktik Mats Aili Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Läkarpraktik Mats Aili Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Läkarpraktik Mats Aili Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-11-12.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Läkarpraktik Mats Aili Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Läkarpraktik Mats Aili Handelsbolag har 916441-5169 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.