Hedenstedt Risk & Försäkring Kommanditbolag

Hallands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Halmstad och Hedenstedt Risk & Försäkring Kommanditbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hedenstedt Risk & Försäkring Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Hedenstedt Risk & Försäkring Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Hedenstedt Risk & Försäkring Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1984-01-02. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hedenstedt Risk & Försäkring Kommanditbolag ska trivas.

Hedenstedt Risk & Försäkring Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-05. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäkringsmäklarverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hedenstedt Risk & Försäkring Kommanditbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Hedenstedt Risk & Försäkring Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Hedenstedt Risk & Försäkring Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-37260.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Hedenstedt Risk & Försäkring Kommanditbolag är Hedenstedt Risk & Försäkring AB som är född och har titeln Komplementär, Hedenstedt, Sture Lennart som är född 1945 och har titeln Kommanditdelägare, .

Hedenstedt Risk & Försäkring Kommanditbolag har 916514-7845 som sitt organisationsnummer.