KEB Handelsbolag Clean Service

Hallands län

Information

KEB Handelsbolag Clean Service är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som KEB Handelsbolag Clean Service finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

KEB Handelsbolag Clean Service är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

KEB Handelsbolag Clean Service som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1990-07-04. Men sedan 1999-01-01 så har KEB Handelsbolag Clean Service varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hantverksg. 13, 310 31, Eldsberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KEB Handelsbolag Clean Service så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-42984.

Halmstad arbetar för att verksamheter som KEB Handelsbolag Clean Service ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för KEB Handelsbolag Clean Service. Det finns flera verksamheter i Hallands län.

Konsultverksamhet ang värmeväxlare, städplanering m m.

Firmatecknare för KEB Handelsbolag Clean Service är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till KEB Handelsbolag Clean Service och det är följande personer, Bertelsen, Karin Elisabeth som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Bertelsen, Kurt som är född 1945 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för KEB Handelsbolag Clean Service är 916519-5158.