Vanco Nord Kommanditbolag

Hallands län

Information

916551-2709 är organisationsnummer för företaget Vanco Nord Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vanco Nord Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Halmstad som är den kommunen som Vanco Nord Kommanditbolag finns i.

Vanco Nord Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2001-11-19 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vanco Nord Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Vanco Nord Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Vanco Nord Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Vanco Nord Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 035-121122 eller genom brev på följande adress:
Karl XI:s v. 43, 302 36, Halmstad

Inköp och försäljning av present- och reklamartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Vanco Nord Kommanditbolag och det är Kamis, Elsa Anna Catarina som är född 1950 och har titeln Komplementär, Sjöholm, Cecilia Elsie Marianne som är född och har titeln Kommanditdelägare,Bosatt i land utanför EES,