Getinge Städkonsult Kommanditbolag

Hallands län

Information

Getinge Städkonsult Kommanditbolag är ett bolag som finns i Halmstad. I Getinge Städkonsult Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Oskarsson, Jan-Olov Greger som är född 1954 och har titeln Komplementär, Oskarsson, Jan Anders Patrik som är född 1980 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Getinge Städkonsult Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Getinge Städkonsult Kommanditbolag på telefon 035-216566.

Städkonsult, viss städverksamhet, städmaskinförsäljning, kemikalieförsäljning etc.

Idag är Getinge Städkonsult Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Getinge Städkonsult Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Getinge Städkonsult Kommanditbolag innehar ej F-skattsedel och Getinge Städkonsult Kommanditbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Getinge Städkonsult Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Getinge Städkonsult Kommanditbolag har 916551-4606 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Hallands län.