Donum fastighetsförvaltning Handelsbolag

Hallands län

Information

Donum fastighetsförvaltning Handelsbolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Donum fastighetsförvaltning Handelsbolag finns. I Halmstad så finns det många olika Handelsbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Donum fastighetsförvaltning Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Donum fastighetsförvaltning Handelsbolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Donum fastighetsförvaltning Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ryttarev. 14, 302 60, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Donum fastighetsförvaltning Handelsbolag har idag 916553-0370 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen två i förening. är den som för stunden ansvarar för Donum fastighetsförvaltning Handelsbolag

Förvaltning av fastighet.

I Donum fastighetsförvaltning Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eliasson, Wivi-Anne Madeleine som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Häggström Moe, Carin W Karolina som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Olsson, May Inger Susanne som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .