Handelsbolaget MEDARK

Hallands län

Information

Medicinsk service forskning (verksamhet inom idrottsmedicin - föreläsningar mottagning). Skadeintyg. Forskning inom idrottsmedicin samt kirurgi. Arkitektur-utveckling. Kultu- rell utvecklingsarbete. - Konstruktionsritning planering etc.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Handelsbolaget MEDARK vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Halmstad så är Handelsbolaget MEDARK ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 1986-10-23 så skapades Handelsbolaget MEDARK och bolaget är har F-skattsedel Handelsbolaget MEDARK har haft det sedan 1995-01-01.

Handelsbolaget MEDARK är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

916553-3069 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Handelsbolaget MEDARK och det finns många bolag som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget MEDARK så går det att nå dem via telefon på 040-154032 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Handelsbolaget MEDARK är Nyquist, Bo Fredrik som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Nyquist, Eva Elisabeth som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .