Handelsbolaget Zsiga Resor

Hallands län

Information

916553-3697 är organisationsnummer för företaget Handelsbolaget Zsiga Resor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Zsiga Resor är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Halmstad som är den kommunen som Handelsbolaget Zsiga Resor finns i.

Handelsbolaget Zsiga Resor har varit registrerat sedan 1986-12-10 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Zsiga Resor så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Handelsbolaget Zsiga Resor är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Zsiga Resor är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Zsiga Resor så kan ni göra det på telefon genom 035-157275 eller genom brev på följande adress:
ROSKILDEGATAN 16, 302 50, Halmstad

Arrangera resor både inom och utom Sverige, individuella och sällskapsresor.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Zsiga Resor och det är Zsiga, Birgitta Elisabet som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Zsiga, Peter som är född 1940 och har titeln Bolagsman,