I B D La Couronne Handelsbolag

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Halmstad och I B D La Couronne Handelsbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och I B D La Couronne Handelsbolag är ett av dem. Statusen för I B D La Couronne Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

I B D La Couronne Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1987-08-11. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som I B D La Couronne Handelsbolag ska trivas.

I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av nagelprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att I B D La Couronne Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är I B D La Couronne Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med I B D La Couronne Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-210642.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med I B D La Couronne Handelsbolag är Ekblom, Pia Barbro som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Åkesson, Agneta Christina som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .

I B D La Couronne Handelsbolag har 916553-7318 som sitt organisationsnummer.