Kommanditbolaget Waco Fastigheter

Hallands län

Information

916621-9270 är organisationsnummer för bolaget Kommanditbolaget Waco Fastigheter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kommanditbolaget Waco Fastigheter är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Halmstad som är den kommunen som Kommanditbolaget Waco Fastigheter finns i.

Kommanditbolaget Waco Fastigheter har varit registrerat sedan 1993-02-15 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kommanditbolaget Waco Fastigheter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Kommanditbolaget Waco Fastigheter är och det finns flera bolag i Halmstad som också är .

Firmatecknare för Kommanditbolaget Waco Fastigheter är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Kommanditbolaget Waco Fastigheter så kan ni göra det på telefon genom 08-6130650 eller genom brev på följande adress:
Rissneleden 138, 174 57, Sundbyberg

Äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Kommanditbolaget Waco Fastigheter och det är Jonab Systems Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Waco Jonsereds Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare,