Wennbergs ABZ Handelsbolag

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Handelsbolag som heter Wennbergs ABZ Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar Wennbergs ABZ Handelsbolag i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Wennbergs ABZ Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 1988-02-15 så har Wennbergs ABZ Handelsbolag varit registrerat. Idag är Wennbergs ABZ Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Wennbergs ABZ Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hertered Ekebo , 310 38, Simlångsdalen. Vi ni istället prata med Wennbergs ABZ Handelsbolag så kan ni göra det på 035-210000.

Reklambranschen såsom copywritning, redigering, journalistik. Marknadsföring såsom försäljning, consulting, projektledning samt försäljning av hästsportprodukter och foder.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersson, Jan-Olof som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Wennberg Andersson, Ingrid Diana H G som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Wennbergs ABZ Handelsbolag har 916821-0970 som sitt organisationsnummer.